SGP Armatec AS har fått tre nye ansatte

SGP Armatec AS er et veletablert og kjent navn i bransjen. De siste 26 årene har selskapet hatt en stabil vekst og i 2017 satser de stort med tre nye ansatte i selskapet.

Asbjørn KverneggenAsbjørn Kverneggen ble ansatt 1. januar som Prosjektteknikker/ Salgsingeniør ved SGP Armatec sitt kontor i Moss. Han er utdannet energiingeniør ved Høgskolen i Bergen (HiB) og har over 4 års arbeidserfaring fra olje- og gassindustrien.

Thomas Tveiten LewisDet ble også 1. februar ansatt en ny salgsingeniør på kontoret i Asker. Thomas Tveiten Lewis er oppvokst på Osterøy, en liten kommune utenfor Bergen, og har studert Maskinteknikk ved HiB og Master i Energi ved UiB.

 

– Vi jobber hele tiden med å tiltrekke oss skarpe, flinke hoder som kan bistå våre kunder i deres prosjekter. Vi ser at Thomas’ utdannelse passer veldig godt inn i våre prosjekter for miljøvennlig vannbåren energi og er glade for at han valgte å begynne hos oss, forteller Daglig leder, Jo Helge Gilje.

SGP Armatec satser digitalt

Vedlegg 3 - Elise StensletI nyopprettet stilling er Elise Stenslet ansatt som Digital markedsfører hos SGP Armatec AS. I tillegg fungerer hun som konsulent for tre andre søsterselskaper som ligger under Ernströmgruppen AB. Målet vil bli å løfte selskapene digitalt og øke synligheten på nett. Elise er utdannet innen Reklame og merkekommunikasjon og har over 3 års erfaring fra markedsavdeling i en internasjonal industribedrift.